Ajankohtaista

Ajankohtaista 2020


Pikkujoulut!

Aika: la 28.11. klo 11-15
Paikka: Avarian sportdogs (Riihiraitti 1, Oulu)

Ohjelmassa:

- Doboa
- Putkiralli-rata
- Jouluinen kahvittelu
- Paras koirakon jouluasu palkitaan
- Joka lahjan tuo, se lahjan saa! Lahjan arvo noin 5€.

>> Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä <<


Match Show 28.7.2020 Iissä

Pohjois-Suomen Sheltit Ry järjestää Match Shown heinäkuun lopulla Iissä. Tapahtumassa arvostellaan isot ja pienet koirat, lisäksi shelteille on oma kehä. Aikuiset ja pennut (alle 12 kk) arvostellaan erikseen kussakin ryhmässä.

Päivämäärä: ti 28.7.2020
Kellonaika: klo 17 isot koirat, klo 18 pienet koirat, klo 19 sheltit
Paikka: Kärkkäinen, Ii (Sorosentie 2). 

Tuomarit: Emma Pirilä (isot), Johanna Sarkkinen (pienet) ja Jouko Leiviskä (sheltit). Huom! X-rotuiset koirat eivät voi osallistua, sillä tapahtuman kaikki tuomarit ovat ulkomuototuomareita.

Maksu: 7€/koira, saman omistajan seuraavat koirat 5€/koira. Max. 3 koiraa/hlö. Maksu suoritetaan ennakkoon ja maksun tulee olla tilillä ma 20.7. mennessä. Ohjeet maksun suorittamiseen saa ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen 17.7. mennessä >>tämän lomakkeen kautta<<. Lomakkeella voi ilmoittaa yhden koiran kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova. Huomaa, että tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, jotta turvavälit on mahdollista pitää.

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Kehien läheisyydessä sekä infopisteellä on käsidesiä ja Kärkkäisen liiketiloista löytyy käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan.

Muistathan myös ottaa sekä itsellesi että koirallesi vettä mukaan. Tapahtumassa ei ole kanttiinia.

Mätsärissä nähdään! 


Tapahtumaa sponsoroivat:


Hallitus tiedottaa 06/2020

Keskiviikkona 24.6.2020 pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevaa Match Show tapahtumaa. Kokouksessa päätettiin, että Iin Match Show 28.7.2020 pidetään. Tiedotamme tapahtumasta tarkemmin piakkoin.


Hallitus tiedottaa 05/2020

Torstaina 21.5.2020 pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia.

Syksyn shelttipäivän sunnittelu on kesken, koska jalostustarkastuksesta ei ole vielä saatu tietoa. Todennäköisesti tämä tapahtuma joudutaan siirtämään ensi vuoteen koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi.

28.7.2020 Match Shown suunnittelu on edennyt ja lopullinen päätös sen pitämisestä tehdään juhannuksen jälkeisellä viikolla. Mikäli se pidetään, toteutetaan kehät porrastetulla aikataululla ja ilmoittautumiset otetaan ennakkoon.

Vuoden shelttikilpailuissa noudatamme rotujärjestön linjaa ja kilpailut perutaan tämän vuoden osalta.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 24.6.2020.  Tähän kokoukseen jäsenet voivat ehdottaa käsiteltäviä aiheita laittamalla sähköpostia osoitteeseen pssheltit@gmail.com 14.6.2020 mennessä.


Hallitus tiedottaa 03/2020

Sunnuntaina 15.3. pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia ja jaettiin tehtäviä hallituslaisten kesken. Päätettiin pitää match show tiistai-iltana 28.7.2020 Iissä. Syksylle on suunnitteilla shelttipäivä, johon olemme toivoneet jalostustoimikunnalta jalostustarkastusta. Päivän ajankohta ja ohjelma selviävät myöhemmin. Tapahtumat järjestetään vain jos koronaepidemia ehtii rauhoittua ja kokoontuminen on jälleen turvallista.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 21.5.2020. Tähän kokoukseen jäsenet voivat ehdottaa käsiteltäviä aiheita laittamalla sähköpostia osoitteeseen pssheltit@gmail.com 10.5.2020 mennessä.


Paimennuspäivät Oulussa 4.-5.4.

*Molemmat päivät ovat täynnä*

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Oulussa kaksi (2) paimennuspäivää huhtikuun alussa. Molemmille päiville mahtuu mukaan 6 koiraa. Päivä alkaa luennolla, jonka jälkeen jokainen koira pääsee lampaille. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan. Koiran lampailla oloaika on noin tunti.

Aika: la 4.4. (täynnä) ja su 5.4. klo 10 alk.
Paikka: Nuorittantie 90, 91300 Oulu
Hinta: 20€, 2€ lisämaksu jos haluat kurssipäivälle myös auton lämmityspaikan.
Ilmoittautumiset: 29.3. mennessä osoitteeseen pssheltit@gmail.com 

Tarkemmat ohjeet päivästä ja maksun suorittamisesta lähetetään ilmoittautuneille. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata, ellei kyseessä ole sairastapaus.

Tervetuloa mukaan!