Ajankohtaista
Tervetuloa mukaan!

Ajankohtaista


Hallitus tiedottaa 03/2020

Sunnuntaina 15.3. pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia ja jaettiin tehtäviä hallituslaisten kesken. Päätettiin pitää match show tiistai-iltana 28.7.2020 Iissä. Syksylle on suunnitteilla shelttipäivä, johon olemme toivoneet jalostustoimikunnalta jalostustarkastusta. Päivän ajankohta ja ohjelma selviävät myöhemmin. Tapahtumat järjestetään vain jos koronaepidemia ehtii rauhoittua ja kokoontuminen on jälleen turvallista.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 21.5.2020. Tähän kokoukseen jäsenet voivat ehdottaa käsiteltäviä aiheita laittamalla sähköpostia osoitteeseen pssheltit@gmail.com 10.5.2020 mennessä.


Paimennuspäivät Oulussa 4.-5.4.

*Molemmat päivät ovat täynnä*

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Oulussa kaksi (2) paimennuspäivää huhtikuun alussa. Molemmille päiville mahtuu mukaan 6 koiraa. Päivä alkaa luennolla, jonka jälkeen jokainen koira pääsee lampaille. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan. Koiran lampailla oloaika on noin tunti.

Aika: la 4.4. (täynnä) ja su 5.4. klo 10 alk.
Paikka: Nuorittantie 90, 91300 Oulu
Hinta: 20€, 2€ lisämaksu jos haluat kurssipäivälle myös auton lämmityspaikan.
Ilmoittautumiset: 29.3. mennessä osoitteeseen pssheltit@gmail.com 

Tarkemmat ohjeet päivästä ja maksun suorittamisesta lähetetään ilmoittautuneille. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata, ellei kyseessä ole sairastapaus.

Tervetuloa mukaan!


Shelttilenkit Oulussa

Kesällä (1.6.-31.8) lenkkeillään keskiviikkoisin klo 18.00 ja muulloin (1.9-30.5) sunnuntaisin klo 12.00.

Paikkana toimiin Haukkukeidas, Hiirosessa. Ajo-ohjeen löytää Oulun Koirakerhon nettisivuilta.

Shelttilenkki kestää noin tunnin, jonka aikana sheltit voivat juosta vapaina Haukkukeitaan ympäristön metsäpoluilla. 

Tervetuloa mukaan!