Ajankohtaista

Ajankohtaista


Jalostustarkastus 30.10.2021

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää yhteistyössä Shetlanninlammaskoirat ry:n jalostustoimikunnan kanssa jalostustarkastuksen Oulun Toppilassa. 

Tarkastukseen mahtuu mukaan 15 koiraa. Etusijalla ovat koirat, joilla on PEVISA (virallinen alle 24kk silmätarkastuslausunto, virallinen lonkka & kyynärkuvauslausunto) voimassa. Jalostustarkastuksen suorittaa ulkomuototuomari Markku Kipinä.

Aika: Lauantaina 30.10. klo 9 alkaen
Paikka: OSTY:n Toppilan halli (Kansipojantie 6, Oulu)

Ilmoittautuminen: >> Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta <<
24.10. mennessä koirat, kenellä PEVISA voimassa. Mikäli paikkoja jää, 25.10. alkaen mukaan voivat ilmoittautua myös koirat kenen PEVISA ei ole voimassa.

Maksu: Jalostustarkastuksen hinta on 25€/ilmoitettu koira. Lasku lähetetään osallistujalle sähköpostitse. Jalostustarkastukseen pääsy varmistuu, kun osallistuja on lähettänyt kuitin maksusuorituksesta yhdistyksen sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan!


Shelttipäivä Oulussa 25.9.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää 10-vuotisen toimintakautensa kunniaksi shelttipäivän Oulun Toppilassa. Tapahtuma on loistava tilaisuus tutustua rotuun, sheltin turkin hoitoon sekä eri harrastuksiin. 

Olet sitten sheltistä haaveileva, tai jo onnellinen sheltin omistaja, tule viettämään kanssamme mukava shelttipäivä! Paikan päälle ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystävät eikä tapahtuma vaadi ennakkoilmoittautumista, ellei halua osallistua trimmaus- tai näyttelyopetukseen*.

Aika: Lauantaina 25.9. klo 11-17
Paikka: OSTY:n Toppilan halli (Kansipojantie 6, Oulu)
Tapahtuma Facebookissa: https://facebook.com/events/s/shelttipaiva-oulussa/208878947955888/ 

OHJELMA
Klo 11 Tapahtuman avaus
Klo 11.05 Nosework -lajiesittely / Anceli Kaveri
Klo 12.05 Trimmausopetusta* / Taru Ohtonen
Klo 14.05 Koiratanssi -lajiesittely / Mari Jääskeläinen
Klo 15.05 Näyttelykoulutus* / Taru Ohtonen

Koko päivän ajan:
Rotuesittely / Seija Sipola 
Pentukerho / Susanna Suomela & Johanna Oinas
Kahvio

* Trimmausopetukseen mahtuu 6 koirakkoa ja näyttelykoulutukseen 10 koirakkoa. Loput paikallaolijat voivat osallistua kuunteluoppilaina. Osallistuminen on maksutonta. Ennakkoilmoittautumiset trimmaus- ja näyttelyopetukseen  >> tämän lomakkeen << kautta. Peruthan osallistumisesi, mikäli et pääsekään paikalle.

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Tapahtumapaikalla on käsidesiä ja hallin tiloista löytyy WC:stä käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan. Kasvomaskien osalta noudatetaan voimassaolevaa suositusta.


Talkoolaisia Muhokselle 28.8. ja 29.8.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää luonnetestin Muhoksen ampumaradalla 28.-29.8.21. ja paikalle tarvitaan 2-3 talkoolaista liikenteenohjaukseen sekä toimitsijoiden kahvituksen ja ruokailun hoitamiseen. 

Talkoolaisena pääset töiden ohessa seuraamaan sivusta luonnetestiä. Talkoilusta korvauksena kahvi ja ruoka. 

Ilmoittaudu mukaan: pssheltit@gmail.com


Luonnetesti Oulussa 28.-29.8.21

*TESTI ON TÄYNNÄ*

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää luonnetestin Oulussa 28.-29.8.21. Ilmoittautumisaikaa on 27.8.21 saakka. Ilmoittautumistiedot löytyvät virkusta

Tervetuloa!


Paimennuspäivät Tervolassa elokuussa 14.8. ja 15.8.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Tervolassa kaksi paimennuspäivää elokuussa. Mukaan mahtuu 5 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi).

Paimennuksen ohjaa Marjo Mattila, Kätkänpaimen. Jokaiselle koiralle on työskentelyaikaa 40-60 minuuttia ja jokainen koirakko pääsee lampaille kahdesti päivän aikana. Säänmukainen varustus ja koiralle namuja/leluja mukaan sekä iloista paimennusmieltä. 

Aika: la 14.8. ja su 15.8. klo 11-16 
Paikka: Reutuaapa 89, 95355 Tervola (Kätkänpaimen) 
Hinta: 50€/koira. Maksu yhdistyksen tilille viimeistään 25.7., tilinumeron saat ilmoittautumisen jälkeen.
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan >> Tällä lomakkeella << Etusijalla ovat Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet.

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksista korvataan 20 euroa. Koiran tai ohjaajan sairastuessa maksu korvataan kokonaan (lääkärin todistus).

Tervetuloa mukaan!


Paimennuspäivä Tyrnävällä 12.6. ja 13.6.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää  Tyrnävällä kaksi paimennuspäivää kesäkuussa. Mukaan mahtuu 6 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi).

Paimennuspäivä alkaa Minna Jokisaaren lyhyellä luennolla ja paimennuksen esittelyllä. Kukin ohjaaja käy paimentamassa lampaita ensin ilman koiraa, jonka jälkeen koirakot pääsevät käymään kaksi kertaa lampailla. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan.

Paimennus pidetään lampaiden laitumella. Laita koiralle napakka panta tai valjaat. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua.

Aika: la 12.6. ja su 13.6. klo 14 alk.
Paikka: Männiköntie 24:n viereinen pelto, TYRNÄVÄ. Autot jätetään Männiköntien varteen. Älä aja mökin pihaan.
Hinta: 40€/koira. Maksu Minnan koirakoulun tilille viimeistään kaksi (2) päivää ilmoittautumisesta: FI315740 8920 0056 15.
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata.

Tervetuloa mukaan!


Match Show 29.5.2021 Kaakkurissa

Pohjois-Suomen Sheltit ry järjestää Match Shown toukokuun lopulla Oulun Kaakkurissa. Tapahtumassa arvostellaan isot ja pienet koirat, lisäksi shelteille on oma kehä. Aikuiset ja pennut (alle 12 kk) arvostellaan erikseen kussakin ryhmässä.

Päivämäärä: la 29.5.2021
Kellonaika: klo 11 sheltit, klo 13 pienet koirat, klo 15 isot koirat
Paikka: K-Citymarket Oulu Kaakkuri (Metsokankaantie 5)

Tuomarit: Markku Kipinä (sheltit), Jouko Leiviskä (pienet) ja Jari Laakso (isot). Huom! X-rotuiset koirat eivät voi osallistua, sillä tapahtuman kaikki tuomarit ovat ulkomuototuomareita.

Maksu: 7€/koira, saman omistajan seuraavat koirat 5€/koira. Max. 3 koiraa/hlö. Maksu suoritetaan ennakkoon ja maksun tulee olla tilillä ma 24.5. mennessä. Ohjeet maksun suorittamiseen saa ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen su 23.5. mennessä >>tämän lomakkeen kautta<<. Lomakkeella voi ilmoittaa yhden koiran kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova. Huomaa, että tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, jotta turvavälit on mahdollista pitää. *Isot koirat ja pienet koirat -luokat on jo täynnä. Ei uusia ilmoittautumisia näihin luokkiin. Shelttien kehään mahtuu vielä.*

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Kehien läheisyydessä sekä infopisteellä on käsidesiä ja K-Citymarketin liiketiloista löytyy käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan. Kasvomaskien osalta noudatetaan voimassaolevaa suositusta.

Muistathan myös ottaa sekä itsellesi että koirallesi vettä mukaan. Tapahtumassa ei ole kanttiinia.

Mätsärissä nähdään!

Tapahtumaa sponsoroivat:

K-Citymarket Oulu Kaakkuri
Dagsmark Petfood


Paimennuspäivä Tupoksella 17.4. ja 18.4.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Oulun Tupoksella kaksi paimennuspäivää huhtikuussa. Mukaan mahtuu 5 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi). 

Paimennuspäivä alkaa Minna Jokisaaren lyhyellä luennolla ja paimennuksen esittelyllä. Kukin ohjaaja käy paimentamassa lampaita ensin ilman koiraa, jonka jälkeen koirakot pääsevät käymään kaksi kertaa lampailla. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan.

Paimennus pidetään sään mukaan joko lampolassa, hallissa tai ulkokentällä. Kerrospukeutuminen suotavaa. Kumisaappaat ehkä tarpeen. Laita koiralle napakka panta tai valjaat. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua. 

Aika: la 17.4. ja su 18.4. klo 12 alk.
Paikka: Minnan koirakoulu, Järvenpääntie 71c, 91910 Tupos
Hinta: 40€/koira - maksuohjeet löydät ilmoittautumisen yhteydessä
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata.

Tervetuloa mukaan!


Hallitus tiedottaa 02/2021

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 13.2.2021 Business Park Pilotissa Oulunsalossa. Kokoukseen osallistui paikan päällä 8 henkilöä ja etänä Teamsin välityksellä 29 henkilöä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valittiin puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa olivat Henna Tapojärvi, Hanna Pääkkönen ja Anne Rautio, sekä varajäsenet Miia Väänänen, Heljä Maijala ja Ella Saarenpää.

Vuoden 2021 hallitus:

  • Seija Sipola puheenjohtaja
  • Ella Saarenpää 
  • Anne Rautio 
  • Santra Risto 
  • Sari Lumpo
  • Merja Mäntyniemi
  • Miia Väänänen

Varajäsenet:

  • Henna Tapojärvi 1. varajäsen
  • Susanna Suomela 2. varajäsen
  • Johanna Oinas 3. varajäsen

Shetlanninlammaskoirat- Shetland Sheepdogs ry:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ehdotettiin Seija Sipolaa ja varajäseneksi Tiina Ojalaa. Pääyhdistyksen hallituksen kokoonpano päätetään pääyhdistyksen vuosikokouksessa 27.3. Tampereella.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Sanna Pokka ja Sara Hevosmaa ja heille varahenkilöiksi Hanna Pääkkönen ja Katja Vierimaa.

Kasvattajapaneeli

Kokouksen jälkeen pidettiin kasvattajapaneeli, jossa paneelisteina toimivat kasvattajat Katja Vierimaa kennel Shadeland, Tiina Ojala kennel Susadan ja Tarja Rousu kennel Meukow, sekä ulkomuototuomari Markku Kipinä kennel Dane York.

Kasvattajapaneelia oli kuuntelemassa noin 50 henkilöä. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja hallitukselta on toivottu etäluentojen pitämistä myös jatkossa.

Hallitus kiittää kaikkia vuosikokoukseen ja kasvattajapaneeliin osallistuneita!

Hallituksen kokous 25.2.

Uusi hallitus kokousti ensimmäisen kerran 25.2. Teamsin välityksellä. Kokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi Ella Saarenpää, sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi Anne Rautio ja tiedottajaksi Santra Risto. 

Hallitus lähti suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Tavoitteena on järjestää paimennusta keväällä 2021 ja Match Show toukokuun lopulla. Tapahtumien toteutuessa niistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.Kasvattajapaneeli 13.2.

Tervetuloa seuraamaan Pohjois-Suomen Sheltit ry:n järjestämää Kasvattajapaneelia, joka pidetään lauantaina 13.2.2021 klo 12:15 alkaen TAI heti Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokouksen päätyttyä.

Jäsenistömme ehdottamista aiheista jaoimme kullekin osallistujalle oman aihepiirinsä. Jokainen panelisti saa esittää n. 10 minuutin mittaisen alustuksen hänelle annetuista kysymyksistä, jonka jälkeen keskustellaan aiheesta noin 20 minuuttia panelistien kesken.


Ulkomuototuomari Markku Kipinä, kennel Dane York

- Millaisia muutoksia sheltin ulkomuodossa ja luonteessa on tapahtunut vuosien varrella?
- Onko ulkomuodon suhteen havaittavissa muotivirtauksia? Millaisia ne ovat suhteessa
rotumääritelmään?
- Ulkomuototuomarin terveiset sheltin esittäjälle näyttelyssä.


Katja Vierimaa, kennel Shadeland

- Millaisia muutoksia sheltin terveydessä on tapahtunut vuosien mittaan?
- Mihin asioihin kasvattajan pitäisi tänä päivänä erityisesti kiinnittää huomiota?


Tiina Ojala, kennel Susadan

- Mihin suuntaan sheltin rakenne on kehittynyt?
- Luustokuvien merkitys kasvatuksessa ja koiran omistajalle.


Tarja Rousu, kennel Meukow

- Sheltin suosio, uhka vai mahdollisuus?
- Miten pennun kysyjien vaatimukset ovat muuttuneet vuosien saatossa?


OHJEET ETÄOSALLISTUMISEEN

Ennen tilaisuutta
1. Varmista, että sinulla on käytettävissä toimiva mikrofoni ja kuulokkeet sekä riittävä nettiyhteys.
2. Liity kokoukseen viestin alla olevalla linkillä klo 12.15.


PSS:N JÄSENET: Mikäli osallistut myös vuosikokoukseen, joka pitkittyy yli arvioidun aikataulun, voit liittyä tilaisuuteen heti vuosikokouksen päätyttyä.


MUUT OSALLISTUJAT: Mikäli Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous on vielä kesken, voit jättää linjan auki ja odottaa, kunnes tilaisuus alkaa. Aloitamme tilaisuuden heti vuosikokouksen päätyttyä.


3. Käytä kokoukseen liittyessä mieluiten koko nimeäsi (Etunimi Sukunimi).


Tilaisuuden aikana
1. Kamera ja mikrofoni tulee pitää suljettuina silloin, kun et käytä puheenvuoroa.
2. Puheenvuoro pyyntö tehdään Teams:n "hands"-toiminnolla (ohjauspalkin käsi -symboli).
3. Saatuasi tilaisuuden puheenjohtajalta puheenvuoron, aukaise mikrofoni ja mieluiten myös kamera kommentin ajaksi. Sulje mikrofoni ja kamera, sekä laske kätesi puheenvuorosi päätyttyä.
4. Mikäli yhteytesi katkeaa, tiput linjoilta tai sinulla tulee muita teknisiä haasteita, liity uudestaan kokoukseen alla olevalla linkillä.


Tästä pääset mukaan: Pohjois-Suomen Sheltit ry kasvattajapaneeli


Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 13.2.2021 Business Park Pilotissa (Lentokatu 2, 90460 Oulunsalo) klo 11 alkaen. Huomaa muuttunut osoite!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoontumisrajoitukset sisätiloissa tapahtuviin yleisötilaisuuksiin on rajattu 10 henkilöön , rajoituksista johtuen voi kokoukseen osallistua myös etänä.

Etäyhteydellä osallistuville toimitetaan tarkemmat ohjeet etäkokouskäytännöistä ennen kokousta. (Väliaikaisen lain mukaisesti yhdistykset voivat sallia etäosallistumisen vuosikokouksissaan kesäkuun 2021 loppuun asti, vaikka sitä ei ole sallittu yhteisön säännöissä.)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Kokouksen jälkeen pidetään pohjoisen kasvattajapaneeli. Paneelisteina toimivat kasvattajat Katja Vierimaa kennel Shadeland, Tiina Ojala kennel Susadan ja Tarja Rousu kennel Meukow, sekä ulkomuototuomari Markku Kipinä kennel Dane York.

Ilmoittautuminen

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon 6.2.2021 mennessä. Vain ennakkoon ilmoittautuneilla on kokouksessa äänioikeus.

Ilmoittaudu kokoukseen tällä lomakkeella.

Etäosallistuminen toteutetaan Teams-alustalla ja äänestykset Google Forms -kyselyllä. Äänestäminen vaatii osallistujilta Google-tilin. Huomioithan, että etäyhteydellä kokoukseen osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on riittävät valmiudet, nettiyhteys, tekniset tietotaidot ja laitteet osallistumista varten. Yhdistys ei vastaa etäyhteyksissä mahdollisesti esiintyvistä yhteyshäiriöistä.

Tervetuloa!


Shelttilenkit Oulussa

Kesällä (1.6.-31.8) lenkkeillään keskiviikkoisin klo 18.00 ja muulloin (1.9-30.5) sunnuntaisin klo 12.00.

Paikkana toimiin Haukkukeidas, Hiirosessa. Ajo-ohjeen löytää Oulun Koirakerhon nettisivuilta.

Shelttilenkki kestää noin tunnin.

Tervetuloa mukaan! 2020


Pikkujoulut!

Aika: la 28.11. klo 11-15
Paikka: Avarian sportdogs (Riihiraitti 1, Oulu)

Ohjelmassa:

- Doboa
- Putkiralli-rata
- Jouluinen kahvittelu
- Paras koirakon jouluasu palkitaan
- Joka lahjan tuo, se lahjan saa! Lahjan arvo noin 5€.

>> Ilmoittaudu mukaan 20.11. mennessä <<


Match Show 28.7.2020 Iissä

Pohjois-Suomen Sheltit Ry järjestää Match Shown heinäkuun lopulla Iissä. Tapahtumassa arvostellaan isot ja pienet koirat, lisäksi shelteille on oma kehä. Aikuiset ja pennut (alle 12 kk) arvostellaan erikseen kussakin ryhmässä.

Päivämäärä: ti 28.7.2020
Kellonaika: klo 17 isot koirat, klo 18 pienet koirat, klo 19 sheltit
Paikka: Kärkkäinen, Ii (Sorosentie 2). 

Tuomarit: Emma Pirilä (isot), Johanna Sarkkinen (pienet) ja Jouko Leiviskä (sheltit). Huom! X-rotuiset koirat eivät voi osallistua, sillä tapahtuman kaikki tuomarit ovat ulkomuototuomareita.

Maksu: 7€/koira, saman omistajan seuraavat koirat 5€/koira. Max. 3 koiraa/hlö. Maksu suoritetaan ennakkoon ja maksun tulee olla tilillä ma 20.7. mennessä. Ohjeet maksun suorittamiseen saa ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen 17.7. mennessä >>tämän lomakkeen kautta<<. Lomakkeella voi ilmoittaa yhden koiran kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova. Huomaa, että tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, jotta turvavälit on mahdollista pitää.

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Kehien läheisyydessä sekä infopisteellä on käsidesiä ja Kärkkäisen liiketiloista löytyy käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan.

Muistathan myös ottaa sekä itsellesi että koirallesi vettä mukaan. Tapahtumassa ei ole kanttiinia.

Mätsärissä nähdään! 


Tapahtumaa sponsoroivat:


Hallitus tiedottaa 06/2020

Keskiviikkona 24.6.2020 pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevaa Match Show tapahtumaa. Kokouksessa päätettiin, että Iin Match Show 28.7.2020 pidetään. Tiedotamme tapahtumasta tarkemmin piakkoin.


Hallitus tiedottaa 05/2020

Torstaina 21.5.2020 pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia.

Syksyn shelttipäivän sunnittelu on kesken, koska jalostustarkastuksesta ei ole vielä saatu tietoa. Todennäköisesti tämä tapahtuma joudutaan siirtämään ensi vuoteen koronapandemian aiheuttaman tilanteen vuoksi.

28.7.2020 Match Shown suunnittelu on edennyt ja lopullinen päätös sen pitämisestä tehdään juhannuksen jälkeisellä viikolla. Mikäli se pidetään, toteutetaan kehät porrastetulla aikataululla ja ilmoittautumiset otetaan ennakkoon.

Vuoden shelttikilpailuissa noudatamme rotujärjestön linjaa ja kilpailut perutaan tämän vuoden osalta.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 24.6.2020.  Tähän kokoukseen jäsenet voivat ehdottaa käsiteltäviä aiheita laittamalla sähköpostia osoitteeseen pssheltit@gmail.com 14.6.2020 mennessä.


Hallitus tiedottaa 03/2020

Sunnuntaina 15.3. pidettiin hallituksen kokous, jossa suunniteltiin tulevia tapahtumia ja jaettiin tehtäviä hallituslaisten kesken. Päätettiin pitää match show tiistai-iltana 28.7.2020 Iissä. Syksylle on suunnitteilla shelttipäivä, johon olemme toivoneet jalostustoimikunnalta jalostustarkastusta. Päivän ajankohta ja ohjelma selviävät myöhemmin. Tapahtumat järjestetään vain jos koronaepidemia ehtii rauhoittua ja kokoontuminen on jälleen turvallista.

Seuraava hallituksen kokous pidetään 21.5.2020. Tähän kokoukseen jäsenet voivat ehdottaa käsiteltäviä aiheita laittamalla sähköpostia osoitteeseen pssheltit@gmail.com 10.5.2020 mennessä.


Paimennuspäivät Oulussa 4.-5.4.

*Molemmat päivät ovat täynnä*

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Oulussa kaksi (2) paimennuspäivää huhtikuun alussa. Molemmille päiville mahtuu mukaan 6 koiraa. Päivä alkaa luennolla, jonka jälkeen jokainen koira pääsee lampaille. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan. Koiran lampailla oloaika on noin tunti.

Aika: la 4.4. (täynnä) ja su 5.4. klo 10 alk.
Paikka: Nuorittantie 90, 91300 Oulu
Hinta: 20€, 2€ lisämaksu jos haluat kurssipäivälle myös auton lämmityspaikan.
Ilmoittautumiset: 29.3. mennessä osoitteeseen pssheltit@gmail.com 

Tarkemmat ohjeet päivästä ja maksun suorittamisesta lähetetään ilmoittautuneille. Mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata, ellei kyseessä ole sairastapaus.

Tervetuloa mukaan!