Ajankohtaista

Ajankohtaista 2021


Pikkujoulut 12.12.2021

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää pikkujoulut Oulun Koirametsässä sunnuntaina 12. joulukuuta. Tarjolla on lämmintä juotavaa ja pientä jouluista purtavaa. Halutessasi voit ottaa omat makkarat mukaan, alueelta löytyy nuotiopaikka ja polttopuita. 

Aika: Sunnuntaina 12.12. klo 12-15.
Paikka: Oulun Koirametsässä (Lintumaansuontie 411, 90820 Kello)

Koirametsässä sheltit voivat juosta vapaana turvallisesti. Koirametsän aitaus on neljän hehtaarin kokoinen ja se on kokonaisuudessaan aidattu 2m korkealla metalliverkkoaidalla. Alueelta löytyy laavu, jonka yhteydessä on tulipaikka ja puucee. Aitauksessa on myös useampi jätepiste. 

Parkkipaikkoja löytyy kaksi. Koirametsän aitauksen portin edessä on tilaa noin 8 autolle. Toinen, isompi parkkipaikka sijaitsee Lintumaansuontien toisella puolella. Koirametsän alueelle kuljetaan ja sieltä poistutaan turvaeteisen kautta. Oikein käytettynä turvaeteinen varmistaa, ettei kytkemättömät koirat pääse karkaamaan. Lue lisää koirametsän nettisivuilta.

Mukaan lämmintä vaatetta ja iloista jouluista mieltä. 

Tervetuloa!


Peruttu: Shelttiviikonloppu Rovaniemellä 27.-28.11. 

Valitettavasti Rovaniemen shelttiviikonloppu peruuntuu tulevalta viikonlopulta (27.-28.11.).

Tapahtuma perutaan, koska Rovaniemellä on liikkeellä kennelyskää ja nenäpunkkia. Molemmat virukset tarttuvat herkästi, ja emme halua osaltamme edistää virusten leviämistä. Pyrimme järjestämään tapahtuman alkuvuodesta 2022. Tiedotamme uudesta aikataulusta lähempänä tapahtumaa.

Pahoittelemme peruuntumisesta mahdollisesti aiheutuvaa mielipahaa. Toivottavasti saamme tapahtuman järjestymään ensi vuoden puolella!

----------

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Rovaniemellä shelttiviikonlopun. Tapahtuma on loistava tilaisuus tutustua rotuun ja sheltin turkin hoitoon. 


Olet sitten sheltistä haaveileva, tai jo onnellinen sheltin omistaja, tule viettämään kanssamme mukava shelttiviikonloppu! Paikan päälle ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystävät.

Aika: Lauantaina 27.11. klo 10-14 (15) ja sunnuntaina 28.11. klo 10-14 (15)
Paikka: Nuusku-Halli (Vapaudentie 1)

OHJELMA LA 27.11.
Klo 10.00 Tapahtuman avaus
Klo 10.05 Trimmausopetusta* ja lopuksi näyttelykoulutus / Taru Ohtonen
Klo 11.00-14.00 PopUp pentukerho alle 1v koiruuksille
Klo 12.00-14.00 Koirien kouluttamisen ja hyvinvoinnin asiantuntija, tutkija ja smartDOG-testaaja Heli Väätäjä vastailee mieltä askarruttaviin kysymyksiin

Koko päivän ajan:
Rotuesittely
Kahvio, käteismaksu/mobilepay

Arpajaiset 


OHJELMA SU 28.11.
Klo 10.00 Tapahtuman avaus
Klo 10.00-11.00 PopUp pentukerho alle 1v koiruuksille
Klo 10.00-12.00 Trimmausohjaus, ei ajanvarausta  / Taru Ohtonen
Klo Klo 12.00 Match Show kaikille roduille* / Tuomarina Taru Ohtonen, Helskon Kennel. 

Koko päivän ajan:
Rotuesittely
Kahvio, käteismaksu/mobilepay
Arpajaiset 


*Ilmoittautumiset lauantain trimmauskoulutukseen sekä sunnuntain Match show -tapahtumaan 26.11. mennessä: satuollikainen13@gmail.com. Match Showssa arvostellaan isot ja pienet koirat, myös pennut (kaikki rodut). Ei BIS-kehää. Osallistumismaksu 8e. Mukaan mahtuu 50 koirakkoa. Rokotukset tarkistetaan pistokokein. Peruthan osallistumisesi, mikäli et pääsekään paikalle.

Mikäli aikatauluun tai ohjelmaan tulee muutoksia, ilmoitamme niistä nettisivuillamme. Seuraathan ilmoituksiamme.


Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Tapahtumapaikalla on käsidesiä ja hallin tiloista löytyy WC:stä käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan. Kasvomaskien osalta noudatetaan voimassaolevaa suositusta.


Shelttiviikonloppu Rovaniemellä - talkoolaisia kaivataan

Pohjois-Suomen Sheltit ry pyrkii järjestämään shelttiteemaisen viikonlopun Rovaniemellä 27.-28.11.2021. Tapahtuma vaatii järjestyäkseen talkoolaisia. Innokkaat talkoolaiset voivat ilmoittautua Merja Mäntyniemelle p. 050 5902 779.


Jalostustarkastus 30.10.2021

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää yhteistyössä Shetlanninlammaskoirat ry:n jalostustoimikunnan kanssa jalostustarkastuksen Oulun Toppilassa. 

Tarkastukseen mahtuu mukaan 15 koiraa. Etusijalla ovat koirat, joilla on PEVISA (virallinen alle 24kk silmätarkastuslausunto, virallinen lonkka & kyynärkuvauslausunto) voimassa. Koiran tulee olla tarkastushetkellä vähintään 18 kuukautta. Jalostustoimikunta suosittelee kuitenkin 24 kk ikää. Jalostustarkastuksen suorittaa ulkomuototuomari Markku Kipinä.

Aika: Lauantaina 30.10. klo 9 alkaen
Paikka: OSTY:n Toppilan halli (Kansipojantie 6, Oulu)

Ilmoittautuminen: >> Ilmoittautumiset tämän lomakkeen kautta <<
24.10. mennessä koirat, kenellä PEVISA voimassa. Mikäli paikkoja jää, 25.10. alkaen mukaan voivat ilmoittautua myös koirat kenen PEVISA ei ole voimassa.

Maksu: Jalostustarkastuksen hinta on 25€/ilmoitettu koira. Lasku lähetetään osallistujalle sähköpostitse. Jalostustarkastukseen pääsy varmistuu, kun osallistuja on lähettänyt kuitin maksusuorituksesta yhdistyksen sähköpostiin.

Tervetuloa mukaan!


Shelttipäivä Oulussa 25.9.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää 10-vuotisen toimintakautensa kunniaksi shelttipäivän Oulun Toppilassa. Tapahtuma on loistava tilaisuus tutustua rotuun, sheltin turkin hoitoon sekä eri harrastuksiin. 

Olet sitten sheltistä haaveileva, tai jo onnellinen sheltin omistaja, tule viettämään kanssamme mukava shelttipäivä! Paikan päälle ovat tervetulleita myös nelijalkaiset ystävät eikä tapahtuma vaadi ennakkoilmoittautumista, ellei halua osallistua trimmaus- tai näyttelyopetukseen*.

Aika: Lauantaina 25.9. klo 11-17
Paikka: OSTY:n Toppilan halli (Kansipojantie 6, Oulu)
Tapahtuma Facebookissa: https://facebook.com/events/s/shelttipaiva-oulussa/208878947955888/ 

OHJELMA
Klo 11 Tapahtuman avaus
Klo 11.05 Nosework -lajiesittely / Anceli Kaveri
Klo 12.05 Trimmausopetusta* / Taru Ohtonen
Klo 14.05 Koiratanssi -lajiesittely / Mari Jääskeläinen
Klo 15.05 Näyttelykoulutus* / Taru Ohtonen

Koko päivän ajan:
Rotuesittely / Seija Sipola 
Pentukerho / Susanna Suomela & Johanna Oinas
Kahvio

* Trimmausopetukseen mahtuu 6 koirakkoa ja näyttelykoulutukseen 10 koirakkoa. Loput paikallaolijat voivat osallistua kuunteluoppilaina. Osallistuminen on maksutonta. Ennakkoilmoittautumiset trimmaus- ja näyttelyopetukseen  >> tämän lomakkeen << kautta. Peruthan osallistumisesi, mikäli et pääsekään paikalle.

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Tapahtumapaikalla on käsidesiä ja hallin tiloista löytyy WC:stä käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan. Kasvomaskien osalta noudatetaan voimassaolevaa suositusta.


Talkoolaisia Muhokselle 28.8. ja 29.8.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää luonnetestin Muhoksen ampumaradalla 28.-29.8.21. ja paikalle tarvitaan 2-3 talkoolaista liikenteenohjaukseen sekä toimitsijoiden kahvituksen ja ruokailun hoitamiseen. 

Talkoolaisena pääset töiden ohessa seuraamaan sivusta luonnetestiä. Talkoilusta korvauksena kahvi ja ruoka. 

Ilmoittaudu mukaan: pssheltit@gmail.com


Luonnetesti Oulussa 28.-29.8.21

*TESTI ON TÄYNNÄ*

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää luonnetestin Oulussa 28.-29.8.21. Ilmoittautumisaikaa on 27.8.21 saakka. Ilmoittautumistiedot löytyvät virkusta

Tervetuloa!


Paimennuspäivät Tervolassa elokuussa 14.8. ja 15.8.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Tervolassa kaksi paimennuspäivää elokuussa. Mukaan mahtuu 5 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi).

Paimennuksen ohjaa Marjo Mattila, Kätkänpaimen. Jokaiselle koiralle on työskentelyaikaa 40-60 minuuttia ja jokainen koirakko pääsee lampaille kahdesti päivän aikana. Säänmukainen varustus ja koiralle namuja/leluja mukaan sekä iloista paimennusmieltä. 

Aika: la 14.8. ja su 15.8. klo 11-16 
Paikka: Reutuaapa 89, 95355 Tervola (Kätkänpaimen) 
Hinta: 50€/koira. Maksu yhdistyksen tilille viimeistään 25.7., tilinumeron saat ilmoittautumisen jälkeen.
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan >> Tällä lomakkeella << Etusijalla ovat Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsenet.

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksista korvataan 20 euroa. Koiran tai ohjaajan sairastuessa maksu korvataan kokonaan (lääkärin todistus).

Tervetuloa mukaan!


Paimennuspäivä Tyrnävällä 12.6. ja 13.6.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää  Tyrnävällä kaksi paimennuspäivää kesäkuussa. Mukaan mahtuu 6 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi).

Paimennuspäivä alkaa Minna Jokisaaren lyhyellä luennolla ja paimennuksen esittelyllä. Kukin ohjaaja käy paimentamassa lampaita ensin ilman koiraa, jonka jälkeen koirakot pääsevät käymään kaksi kertaa lampailla. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan.

Paimennus pidetään lampaiden laitumella. Laita koiralle napakka panta tai valjaat. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua.

Aika: la 12.6. ja su 13.6. klo 14 alk.
Paikka: Männiköntie 24:n viereinen pelto, TYRNÄVÄ. Autot jätetään Männiköntien varteen. Älä aja mökin pihaan.
Hinta: 40€/koira. Maksu Minnan koirakoulun tilille viimeistään kaksi (2) päivää ilmoittautumisesta: FI315740 8920 0056 15.
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella.

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata.

Tervetuloa mukaan!


Match Show 29.5.2021 Kaakkurissa

Pohjois-Suomen Sheltit ry järjestää Match Shown toukokuun lopulla Oulun Kaakkurissa. Tapahtumassa arvostellaan isot ja pienet koirat, lisäksi shelteille on oma kehä. Aikuiset ja pennut (alle 12 kk) arvostellaan erikseen kussakin ryhmässä.

Päivämäärä: la 29.5.2021
Kellonaika: klo 11 sheltit, klo 13 pienet koirat, klo 15 isot koirat
Paikka: K-Citymarket Oulu Kaakkuri (Metsokankaantie 5)

Tuomarit: Markku Kipinä (sheltit), Jouko Leiviskä (pienet) ja Jari Laakso (isot). Huom! X-rotuiset koirat eivät voi osallistua, sillä tapahtuman kaikki tuomarit ovat ulkomuototuomareita.

Maksu: 7€/koira, saman omistajan seuraavat koirat 5€/koira. Max. 3 koiraa/hlö. Maksu suoritetaan ennakkoon ja maksun tulee olla tilillä ma 24.5. mennessä. Ohjeet maksun suorittamiseen saa ilmoittautumisen jälkeen.

Ilmoittautuminen: Tapahtumaan on vain ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautuminen su 23.5. mennessä >>tämän lomakkeen kautta<<. Lomakkeella voi ilmoittaa yhden koiran kerrallaan. Ilmoittautuminen on sitova. Huomaa, että tapahtuman osallistujamäärä on rajattu, jotta turvavälit on mahdollista pitää. *Isot koirat ja pienet koirat -luokat on jo täynnä. Ei uusia ilmoittautumisia näihin luokkiin. Shelttien kehään mahtuu vielä.*

Tehdään tapahtumasta turvallinen yhdessä: Muistetaan pitää turvavälit ja huolehditaan hygieniasta. Kehien läheisyydessä sekä infopisteellä on käsidesiä ja K-Citymarketin liiketiloista löytyy käsienpesupaikka. Ethän osallistu sairaana tapahtumaan. Kasvomaskien osalta noudatetaan voimassaolevaa suositusta.

Muistathan myös ottaa sekä itsellesi että koirallesi vettä mukaan. Tapahtumassa ei ole kanttiinia.

Mätsärissä nähdään!

Tapahtumaa sponsoroivat:

K-Citymarket Oulu Kaakkuri
Dagsmark Petfood


Paimennuspäivä Tupoksella 17.4. ja 18.4.

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Oulun Tupoksella kaksi paimennuspäivää huhtikuussa. Mukaan mahtuu 5 koirakkoa per päivä (ei lisähenkilöitä mukaan koronatilanteen vuoksi). 

Paimennuspäivä alkaa Minna Jokisaaren lyhyellä luennolla ja paimennuksen esittelyllä. Kukin ohjaaja käy paimentamassa lampaita ensin ilman koiraa, jonka jälkeen koirakot pääsevät käymään kaksi kertaa lampailla. Harjoitukset tehdään koiran tason ja jaksamisen mukaan.

Paimennus pidetään sään mukaan joko lampolassa, hallissa tai ulkokentällä. Kerrospukeutuminen suotavaa. Kumisaappaat ehkä tarpeen. Laita koiralle napakka panta tai valjaat. Myös juoksuiset nartut voivat osallistua. 

Aika: la 17.4. ja su 18.4. klo 12 alk.
Paikka: Minnan koirakoulu, Järvenpääntie 71c, 91910 Tupos
Hinta: 40€/koira - maksuohjeet löydät ilmoittautumisen yhteydessä
Ilmoittautumiset: ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella

Ilmoittautuminen on sitova ja mahdolliset peruutukset tulee tehdä viimeistään 24h ennen paimennuspäivää. Peruutuksia ei korvata.

Tervetuloa mukaan!


Hallitus tiedottaa 02/2021

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidettiin lauantaina 13.2.2021 Business Park Pilotissa Oulunsalossa. Kokoukseen osallistui paikan päällä 8 henkilöä ja etänä Teamsin välityksellä 29 henkilöä.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valittiin puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Erovuorossa olivat Henna Tapojärvi, Hanna Pääkkönen ja Anne Rautio, sekä varajäsenet Miia Väänänen, Heljä Maijala ja Ella Saarenpää.

Vuoden 2021 hallitus:

  • Seija Sipola puheenjohtaja
  • Ella Saarenpää 
  • Anne Rautio 
  • Santra Risto 
  • Sari Lumpo
  • Merja Mäntyniemi
  • Miia Väänänen

Varajäsenet:

  • Henna Tapojärvi 1. varajäsen
  • Susanna Suomela 2. varajäsen
  • Johanna Oinas 3. varajäsen

Shetlanninlammaskoirat- Shetland Sheepdogs ry:n hallituksen varsinaiseksi jäseneksi ehdotettiin Seija Sipolaa ja varajäseneksi Tiina Ojalaa. Pääyhdistyksen hallituksen kokoonpano päätetään pääyhdistyksen vuosikokouksessa 27.3. Tampereella.

Toiminnantarkastajiksi valittiin Sanna Pokka ja Sara Hevosmaa ja heille varahenkilöiksi Hanna Pääkkönen ja Katja Vierimaa.

Kasvattajapaneeli

Kokouksen jälkeen pidettiin kasvattajapaneeli, jossa paneelisteina toimivat kasvattajat Katja Vierimaa kennel Shadeland, Tiina Ojala kennel Susadan ja Tarja Rousu kennel Meukow, sekä ulkomuototuomari Markku Kipinä kennel Dane York.

Kasvattajapaneelia oli kuuntelemassa noin 50 henkilöä. Puheenvuorot olivat mielenkiintoisia ja hallitukselta on toivottu etäluentojen pitämistä myös jatkossa.

Hallitus kiittää kaikkia vuosikokoukseen ja kasvattajapaneeliin osallistuneita!

Hallituksen kokous 25.2.

Uusi hallitus kokousti ensimmäisen kerran 25.2. Teamsin välityksellä. Kokouksessa valittiin varapuheenjohtajaksi Ella Saarenpää, sihteeriksi ja rahastonhoitajaksi Anne Rautio ja tiedottajaksi Santra Risto. 

Hallitus lähti suunnittelemaan tulevia tapahtumia. Tavoitteena on järjestää paimennusta keväällä 2021 ja Match Show toukokuun lopulla. Tapahtumien toteutuessa niistä tiedotetaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa.Kasvattajapaneeli 13.2.

Tervetuloa seuraamaan Pohjois-Suomen Sheltit ry:n järjestämää Kasvattajapaneelia, joka pidetään lauantaina 13.2.2021 klo 12:15 alkaen TAI heti Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokouksen päätyttyä.

Jäsenistömme ehdottamista aiheista jaoimme kullekin osallistujalle oman aihepiirinsä. Jokainen panelisti saa esittää n. 10 minuutin mittaisen alustuksen hänelle annetuista kysymyksistä, jonka jälkeen keskustellaan aiheesta noin 20 minuuttia panelistien kesken.


Ulkomuototuomari Markku Kipinä, kennel Dane York

- Millaisia muutoksia sheltin ulkomuodossa ja luonteessa on tapahtunut vuosien varrella?
- Onko ulkomuodon suhteen havaittavissa muotivirtauksia? Millaisia ne ovat suhteessa
rotumääritelmään?
- Ulkomuototuomarin terveiset sheltin esittäjälle näyttelyssä.


Katja Vierimaa, kennel Shadeland

- Millaisia muutoksia sheltin terveydessä on tapahtunut vuosien mittaan?
- Mihin asioihin kasvattajan pitäisi tänä päivänä erityisesti kiinnittää huomiota?


Tiina Ojala, kennel Susadan

- Mihin suuntaan sheltin rakenne on kehittynyt?
- Luustokuvien merkitys kasvatuksessa ja koiran omistajalle.


Tarja Rousu, kennel Meukow

- Sheltin suosio, uhka vai mahdollisuus?
- Miten pennun kysyjien vaatimukset ovat muuttuneet vuosien saatossa?


OHJEET ETÄOSALLISTUMISEEN

Ennen tilaisuutta
1. Varmista, että sinulla on käytettävissä toimiva mikrofoni ja kuulokkeet sekä riittävä nettiyhteys.
2. Liity kokoukseen viestin alla olevalla linkillä klo 12.15.


PSS:N JÄSENET: Mikäli osallistut myös vuosikokoukseen, joka pitkittyy yli arvioidun aikataulun, voit liittyä tilaisuuteen heti vuosikokouksen päätyttyä.


MUUT OSALLISTUJAT: Mikäli Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous on vielä kesken, voit jättää linjan auki ja odottaa, kunnes tilaisuus alkaa. Aloitamme tilaisuuden heti vuosikokouksen päätyttyä.


3. Käytä kokoukseen liittyessä mieluiten koko nimeäsi (Etunimi Sukunimi).


Tilaisuuden aikana
1. Kamera ja mikrofoni tulee pitää suljettuina silloin, kun et käytä puheenvuoroa.
2. Puheenvuoro pyyntö tehdään Teams:n "hands"-toiminnolla (ohjauspalkin käsi -symboli).
3. Saatuasi tilaisuuden puheenjohtajalta puheenvuoron, aukaise mikrofoni ja mieluiten myös kamera kommentin ajaksi. Sulje mikrofoni ja kamera, sekä laske kätesi puheenvuorosi päätyttyä.
4. Mikäli yhteytesi katkeaa, tiput linjoilta tai sinulla tulee muita teknisiä haasteita, liity uudestaan kokoukseen alla olevalla linkillä.


Tästä pääset mukaan: Pohjois-Suomen Sheltit ry kasvattajapaneeli


Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 13.2.2021 Business Park Pilotissa (Lentokatu 2, 90460 Oulunsalo) klo 11 alkaen. Huomaa muuttunut osoite!

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoontumisrajoitukset sisätiloissa tapahtuviin yleisötilaisuuksiin on rajattu 10 henkilöön , rajoituksista johtuen voi kokoukseen osallistua myös etänä.

Etäyhteydellä osallistuville toimitetaan tarkemmat ohjeet etäkokouskäytännöistä ennen kokousta. (Väliaikaisen lain mukaisesti yhdistykset voivat sallia etäosallistumisen vuosikokouksissaan kesäkuun 2021 loppuun asti, vaikka sitä ei ole sallittu yhteisön säännöissä.)

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Kokouksen jälkeen pidetään pohjoisen kasvattajapaneeli. Paneelisteina toimivat kasvattajat Katja Vierimaa kennel Shadeland, Tiina Ojala kennel Susadan ja Tarja Rousu kennel Meukow, sekä ulkomuototuomari Markku Kipinä kennel Dane York.

Ilmoittautuminen

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi kokoukseen on ilmoittauduttava ennakkoon 6.2.2021 mennessä. Vain ennakkoon ilmoittautuneilla on kokouksessa äänioikeus.

Ilmoittaudu kokoukseen tällä lomakkeella.

Etäosallistuminen toteutetaan Teams-alustalla ja äänestykset Google Forms -kyselyllä. Äänestäminen vaatii osallistujilta Google-tilin. Huomioithan, että etäyhteydellä kokoukseen osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on riittävät valmiudet, nettiyhteys, tekniset tietotaidot ja laitteet osallistumista varten. Yhdistys ei vastaa etäyhteyksissä mahdollisesti esiintyvistä yhteyshäiriöistä.

Tervetuloa!


Shelttilenkit Oulussa

Kesällä (1.6.-31.8.) lenkkeillään keskiviikkoisin klo 18.00 ja muulloin (1.9.-30.5.) sunnuntaisin klo 12.00.

Shelttilenkit lähtee 23.1.-30.4. välisenä aikana entisen Tahkokankaan palvelukeskuksen parkkipaikalta.

Ajo-ohje: Pohjoisesta päin tultaessa poikkimaantieltä käännytään Kiilakiventielle, jota ajetaan n. 1,3 km ja käännytään vasemmalle Tahkokangas -kyltin kohdalta. Kääntymisen jälkeen parkkipaikka on tien vasemmalla puolen. Etelästä päin tultaessa Palokankaantieltä käännytään Kiilakiventielle ja ajetaan n. 500 m ja käännytään oikealle.  

Muulloin paikkana toimii Haukkukeidas, Hiirosessa. Ajo-ohjeen löydät Oulun Koirakerhon nettisivuilta.

Shelttilenkki kestää noin tunnin.

Tervetuloa mukaan!