Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vuosikokous

23.12.2022

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 18.2.2023 klo 12 alkaen Oulun Keilahallin kabinettitilassa, osoite Isokatu 97, 90100 Oulu. Äänioikeuden tarkastus klo 11.30-11.55. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Vuosikokouksessa 2022 päätetyn sääntömuutoksen myötä kokoukseen voi osallistua myös etäyhteyksin. Etäyhteydellä osallistumisesta tiedotetaan tarkemmin tammikuussa 2023 Pohjois-Suomen Sheltit ry:n kotisivuilla ja sosiaalisissa medioissa. Etäyhteyksin osallistuville toimitetaan tarkemmat ohjeet etäkokouskäytännöstä ennen kokousta.

Vuosikokouksessa julkaistaan ja palkitaan Vuoden shelttikilpailun voittajat ja sijoittuneet. Palkinnot luovutetaan kokouksessa koiran omistajalle tai hänen nimeämälleen edustajalle. Mikäli palkintoa ei päästä hakemaan paikan päälle, palkinto postitetaan vuosikokouksen jälkeen. Kaikki Vuoden Sheltti -kilpailun tulokset julkaistaan Pohjois-Suomen Sheltit ry:n nettisivuilla vuosikokouksen jälkeen.

Etäyhteysmahdollisuuden vuoksi otamme kokoukseen ilmoittautumiset, ilmoittautuminen kokoukseen tapahtuu erillisten ohjeiden mukaisesti 3.2.2023 mennessä. Ilmoittautumislomake >>täällä<<

Etäosallistuminen toteutetaan Teams -alustalla ja äänestykset Google Forms -kyselyllä. Äänestäminen vaatii osallistujilta Google-tilin.

Huomioithan, että etäyhteydellä kokoukseen osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on riittävät valmiudet, nettiyhteys, tekniset tietotaidot ja laitteet osallistumista varten. Yhdistys ei vastaa etäyhteyksissä mahdollisesti esiintyvistä yhteyshäiriöistä.

Kokouksessa on kahvitarjoilu, tervetuloa!