Shelttien Wappurieha 29.4.2023

12.03.2023

Pohjois-Suomen Sheltit järjestää Wappuriehan Oulun Koirametsässä lauantaina 29. huhtikuuta. Halutessasi voit ottaa omat makkarat mukaan, alueelta löytyy nuotiopaikka ja polttopuita.

Aikuisten koirien tulee olla Kennelliiton sääntöjen mukaan rokotettuja ja asianmukaisesti madotettuja. Sairaita koiria tai juoksussa olevia narttuja ei saa tuoda alueelle. Pennut ovat tervetulleita, kunhan omistaja käyttää harkintaa ja tiedostaa mahdolliset riskit. (Oulun koirametsä). Tehdään yhdessä Wappuriehasta turvallinen tapahtuma kaikille!

Aika: Lauantaina 29.4. klo 12-14.
Paikka: Oulun Koirametsässä (Metsä 2. Topinperäntie 101 90820 Kello)

Koirametsä sijaitsee aivan tien vieressä, jota käyttävät mm. hevoset. On siis ehdottoman tärkeää, että kaikki koirat pidetään kytkettyinä aitauksen ulkopuolella. Koirametsän aidan ja isomman tien väliin on tehty reilu 2m korkea maavalli, joten näköyhteyttä tielle ei aitauksesta ole. Maavalli ympäröi myös parkkialuetta.

Alueelle on rakennettu pieniä treenipaikkoja sekä koirien, että ihmisten käyttöön. Metsästä löytyy Oulun Koirametsän oma rakka, tukkilaiset ja iso juurakko, joita jokainen saa käyttää miten ikinä keksii.

Nuotion käyttäjille polttopuut ja sytykkeet löytyvät laavun välittömään läheisyyteen rakennetusta puuladosta. Ladosta löytyvät myös Koirametsän lainattavat lelut ja löytötavarat. Muistattehan että puulato ei ole lasten leikkipaikka! (Oulun Koirametsä). Koirametsän alueelle kuljetaan ja sieltä poistutaan turvaeteisen kautta. Oikein käytettynä turvaeteinen varmistaa, ettei kytkemättömät koirat pääse karkaamaan. Lue lisää koirametsän nettisivuilta.

Mukaan säänmukainen vaatetus, iloista mieltä ja halutessasi retkieväät.

Tapahtuma on maksuton, eikä vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tervetuloa!