Pohjois-Suomen sheltit ry vuosikokous 2024

12.10.2023
Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään lauantaina 17.2.2024 klo 12 alkaen OSTY:n hallissa, uusi puoli (Kansipojantie 6, Oulu) sekä Teams-etäyhteydellä. Äänioikeuden tarkastus klo 11.30–11.55. 

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle, sekä valitaan puheenjohtaja ja hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Tule mukaan yhdistystoimintaan, lisätietoa yhdistystoiminnasta löydät TÄÄLTÄ.

Vuosikokouksessa julkaistaan ja palkitaan Vuoden sheltti -kilpailun voittajat ja sijoittuneet. Palkinnot luovutetaan kokouksessa koiran omistajalle tai hänen nimeämälleen edustajalle.

Mikäli palkintoa ei päästä hakemaan paikan päälle, palkinto postitetaan vuosikokouksen jälkeen. Olemme saaneet hienoja kisapalkintoja, kiitos yhteistyöstä; Eläinlääkäriasema SunOulun eläinklinikkaOulun koirametsäKolme Muskettikoiraa OyMusti ja Mirri sekä Peten koiratarvike. Kaikki Vuoden Sheltti -kilpailun tulokset julkaistaan Pohjois-Suomen Sheltit ry:n nettisivuilla vuosikokouksen jälkeen.

Vuosikokouksen jälkeen järjestämme paikan päällä kokoukseen osallistuneille trimmauskoulutuksen, johon voi osallistua oman koiran kanssa tai kuunteluoppilaana. 


Pyydämme ennakkoilmoittautumista vuosikokoukseen, jotta osaamme varautua riittävillä tarjoiluilla. Kokoukseen saa osallistua myös ilman ilmoittautumista. Ilmoittautuminen tulee tehdä 15.2.2024 mennessä. Ilmoittautumislomake >>täällä<<.Mikäli osallistut trimmauskoulutukseen vuosikokouksen jälkeen, otathan mukaan omat trimmausvälineet (harjat, sakset), sekä trimmipöydän, tai jonkin alustan trimmausta varten. Koirat ovat tervetulleita vuosikokoukseen!   Osallistuminen etäyhteydellä

Vuosikokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Etäosallistujien tulee ilmoittautua kokoukseen ennakkoon 15.2.2024 mennessä >> tällä lomakkeella <<.

Etäosallistuminen toteutetaan Teams -alustalla ja äänestykset Google Forms -kyselyllä. Äänestäminen vaatii osallistujilta Google-tilin.

Etäosallistujille toimitetaan tarkemmat ohjeet etäkokouskäytännöstä ennen kokousta. Huomioithan, että etäyhteydellä kokoukseen osallistuva on itse vastuussa siitä, että hänellä on riittävät valmiudet, nettiyhteys, tekniset tietotaidot ja laitteet osallistumista varten. Yhdistys ei vastaa etäyhteyksissä mahdollisesti esiintyvistä yhteyshäiriöistä. Kokouksessa on kahvitarjoilu, tervetuloa!